1. Rekisterinpitäjä
  Reikko Oy
  0484730-5
  Suutarinmäentie 115
  29250 Nakkila
 2. Rekisteriasiat
  mervi.salmela@reikko.fi
 3. Rekisterin nimi
  Reikko Oy:n tallentavan kameravalvonnan rekisteri
 4. Rekisterin käyttötarkoitus
  Reikko Oy:n tiloissa ja pihalla on kameravalvontajärjestelmä, joka tallentaa kuvaa. Kameravalvonta on käytössä suojaamassa omaisuutta sekä turvallisuutta vaarantavien tilanteiden ennaltaehkäisemisessä tai selvittämisessä. Tietoja käsitellään vain tarvittaessa, ja niitä käsittelevät vain henkilöt, joiden asemaan tai tehtäviin se kuuluu.
 5. Rekisterin sisältämät tiedot
  Reikko Oy:n kameravalvontajärjestelmä tallentaa kuvaa, joka tarpeen mukaan voidaan tarkistaa. Kuvatallenne häviää automaattisesti tietyn ajan kuluessa. Kameravalvonta ei tallenna ääntä.
 6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet
  Reikko Oy:n kameravalvonnan rekisteri koostuu ainoastaan Reikko Oy:n tiloissa ja alueella syntyneestä kuva-aineistosta.
 7. Tietojen luovutus
  Rekisterinpitäjä ei luovuta rekisterin tietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.
 8. Rekisterin suojauksen periaate
  Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä ja tiedostot on suojattu yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisteriä käsittelevät vain ne henkilökunnasta, jonka asemaan ja tehtäviin sen käyttöoikeus kuuluu. Reikko Oy:n kameravalvonnan henkilörekisterin kuvatallenne häviää automaattisesti tietyn ajan kuluessa.
 9. Rekisteriselosteen muuttaminen
  Reikko Oy pidättää oikeuden muuttaa tätä rekisteriselostetta. Muutokset voivat perustua myös lainsäädännön muuttumiseen. Tämä rekisteriseloste on viimeksi päivitetty 4.5.2018.